anna-mad madblog

Anna-mad

Anna Bartels

Mad

Se facebookside
1,7K
Se instagramprofil
11,8K
Kontakt bloggeren

Om bloggen

Anna-mad drives af den madglade Anna, der studerer kommunikation til daglig og i fritiden elsker at eksperimentere i sit københavnske køkken. På bloggen deler hun sit store udvalg af opskrifter på alt fra vegetariske risdeller, glutenfri brownie til hjemmelavet is. Der er ingen fare for at gå sulten fra hverken morgen-, frokost- eller aftensbordet. Og skulle sulten melde sig i tiden imellem, har Anna også et stort udvalg af søde eller sunde snacks. Det er ingen hemmelighed, at hun selv har en sød tand eller en forkærlighed for at sætte sit eget præg på klassikere. Et bemærkelsesværdigt træk er også Annas evne til at række ud til så bred en målgruppe som muligt. Bloggens udvalg af opskrifter tager nemlig både hensyn til præferencer og budget. Det ses bl.a. i hendes madplaner, hvor der er opskrifter til både vegetaren, børnefamilien, den studerende på SU og mange flere.

Med sin afslappede og personlige henvendelse får hun hurtigt læseren til at føle sig hjemme i sit madunivers. Og efter bare ét kig i Anna-mads billedindex er det heller ikke svært at blive sulten. De indbydende billeder fungerer i høj grad som bloggens blikfang og er en trofast ledsager til hvert blogindlæg.

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Hvis du synes Anna-mad lyder spændende, så vil du måske også synes om:

anne sondergaard madblog
Mad

Med sin glade personlighed byder Anne Søndergaard velkommen på madbloggen, hvor mad ikke kun er mad, men oplevelser. Her laves der mad af lyst - gerne sundt, økologisk eller helt fra bunden.

madsvin madblog
Mad

Madsvin guider dig gennem det bedste fra den kulinariske verden. På sin humoristiske facon deler Mads ud af sin viden om god mad og vin, så læseren aldrig mangler et godt måltid.

Mia lindholm madblog
Mad

På mad- og livsstilsbloggen Mialindholm.dk inspirerer Mia med sine sunde alternativer og positive livssyn, hvor en sund tilværelse godt kan kombineres med velfortjent selvforkælelse.

Rigeligtmedsmoer madblog
Mad

Hos Rigeligtsmør.dk går god mad og kvalitet hånd i hånd. Martin præsenterer med stor indlevelse læseren for køkkenets hemmeligheder, hvor smør ikke bare er smør, og god vin gør underværker.

Mættemette madblog
Mad

MætteMette har det bedste til hverdagens nemme, sunde eller søde stunder. Kort og præcist inviteres læseren ind i Mettes køkken, hvor god mad er for alle, og kager aldrig kan bages for tit.

Mad

På Simonethranenielsen.dk er der dømt hygge i både køkken og stue, hvor en god serie nydes med sunde snacks og en god kop kaffe. Her er det intet problem at slappe af med god samvittighed.

Groedgrisen profilbillede
Mad

Hos Grødgrisen er der ikke noget, der hedder kedelig morgenmad. Anna inspirerer med sine mange varianter af grød og andre nytænkte klassikere, så du kan starte hver morgen med det bedste.

Marialottes madblog
Mad

Livsstilsbloggen Marialottes handler om at rejse: I køkkenet, i verden og i sig selv. Maria viser, at sundhed handler om gode råvarer og motion, men først og fremmest om at elske sig selv.

froeken fryd madblog
Mad

Frøken Fryd tager dig med tilbage til 50’erne. Her møder du bl.a. flotte cupcakes, jordbærshakes, vintage-inspireret børnetøj og ikke mindst den rullende café, der kører ud til selskaber.

marie vestergaard madblog
Mad

På Mariavestergaard.dk byder Maria læseren velkommen i sit hjem, sit køkken og sin by. Her er mad, moderskab og familieliv en uadskillelig del af hverdagens stemningsfyldte øjeblikke.

Camille Maja madblog
Mad

Camille Maja er bloggen for læseren, der elsker gode oplevelser i køkkenet og i resten af verden. Med fokus på sund livsstil har bloggen både oplevelser og opskrifter til den travle hverdag.

Sund-mor.dk logo

Sund-mor.dk er en sundhedsorienteret blog, der forener træning, mad og familieliv. Heidi inspirerer til en sundere livsstil og et gladere liv med balance i både krop og hverdag.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Luk menu