anne sondergaard madblog

Annesondergaard.dk

Anne Marie Søndergaard

Mad

Se facebookside
0,2K
Se instagramprofil
1,3K
Kontakt bloggeren

Om bloggen

Anne har meget på hjerte og fortæller med stor glæde om alt fra mad til hverdagsliv på bloggen Anne Søndergaard. Hun beskriver sig selv som ”kødspisende grøntsagsentusiast” og favner dermed en bred vifte af forskellige retter. Dette også ses i bloggens store repertoire af opskrifter. Her er der mad til alle måltider og gerne hjemmelavet, helt fra bunden. Man finder særligt sunde eller grønne alternativer til både den store og lille sult. Økologi og sundhed er nemlig noget, der fylder meget hos aalborgenseren. Der er dog ingen forbudte fødevarer i køkkenet. Anne Søndergaard er i høj grad en blog, der sætter fokus på velvære samt et sundt forhold til krop og mad.

Bloggen er et frirum, hvor Anne deler ud af sine tanker om (særligt) mad, men også alt, hvad hverdagen og livet ellers bringer. Mad er (for Anne) noget, der samler folk, og bloggen er netop et samlingspunkt, hvor læseren inviteres indenfor i hendes liv. Det mærker man tydeligt i blogindlæggene, hvor den personlige henvendelse og nærværet er en stor del af det sprudlende hverdagssprog – også selvom det nok nærmere er de flotte, skarpe billeder, der først springer i øjnene på læseren.

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Hvis du synes Annesondergaard.dk lyder spændende, så vil du måske også synes om:

marie vestergaard madblog
Mad

På Mariavestergaard.dk byder Maria læseren velkommen i sit hjem, sit køkken og sin by. Her er mad, moderskab og familieliv en uadskillelig del af hverdagens stemningsfyldte øjeblikke.

Mad

På Simonethranenielsen.dk er der dømt hygge i både køkken og stue, hvor en god serie nydes med sunde snacks og en god kop kaffe. Her er det intet problem at slappe af med god samvittighed.

Mia lindholm madblog
Mad

På mad- og livsstilsbloggen Mialindholm.dk inspirerer Mia med sine sunde alternativer og positive livssyn, hvor en sund tilværelse godt kan kombineres med velfortjent selvforkælelse.

Groedgrisen profilbillede
Mad

Hos Grødgrisen er der ikke noget, der hedder kedelig morgenmad. Anna inspirerer med sine mange varianter af grød og andre nytænkte klassikere, så du kan starte hver morgen med det bedste.

madsvin madblog
Mad

Madsvin guider dig gennem det bedste fra den kulinariske verden. På sin humoristiske facon deler Mads ud af sin viden om god mad og vin, så læseren aldrig mangler et godt måltid.

Marialottes madblog
Mad

Livsstilsbloggen Marialottes handler om at rejse: I køkkenet, i verden og i sig selv. Maria viser, at sundhed handler om gode råvarer og motion, men først og fremmest om at elske sig selv.

Sund-mor.dk logo

Sund-mor.dk er en sundhedsorienteret blog, der forener træning, mad og familieliv. Heidi inspirerer til en sundere livsstil og et gladere liv med balance i både krop og hverdag.

froeken fryd madblog
Mad

Frøken Fryd tager dig med tilbage til 50’erne. Her møder du bl.a. flotte cupcakes, jordbærshakes, vintage-inspireret børnetøj og ikke mindst den rullende café, der kører ud til selskaber.

Rigeligtmedsmoer madblog
Mad

Hos Rigeligtsmør.dk går god mad og kvalitet hånd i hånd. Martin præsenterer med stor indlevelse læseren for køkkenets hemmeligheder, hvor smør ikke bare er smør, og god vin gør underværker.

Mættemette madblog
Mad

MætteMette har det bedste til hverdagens nemme, sunde eller søde stunder. Kort og præcist inviteres læseren ind i Mettes køkken, hvor god mad er for alle, og kager aldrig kan bages for tit.

anna-mad madblog
Mad

Bloggen Anna-mad favner bredt, når Anna i sit københavnske køkken deler opskrifter med både børnefamilier, studerende på budget, vegetarer og andre nysgerrige folk med en god appetit.

Camille Maja madblog
Mad

Camille Maja er bloggen for læseren, der elsker gode oplevelser i køkkenet og i resten af verden. Med fokus på sund livsstil har bloggen både oplevelser og opskrifter til den travle hverdag.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Luk menu