Camille Maja madblog

Camillemaja.dk

Camille Maja

Mad

Se facebookside
Se instagramprofil
12,6K
Kontakt bloggeren

Om bloggen

Camille Maja favner gode (mad)oplevelser. Her er læseren både gæst i køkkenet og rejsekammerat, der følger med Camille Maja rundt i Danmark og resten af verden.  Det store væld af opskrifter giver læseren masser af inspiration til hverdagens travle måltider. Her skal det være nemt at spise godt, og opskrifterne er både ukomplicerede og overskueligt sat op. Bloggen har særligt fokus på sund livsstil, men den er langt fra en løftet pegefinger mod søde sager. Et af bloggens vigtigste budskaber er netop, at der skal være plads til lidt af hvert – så længe det er med måde. En sund og varieret livsstil handler for Camille Maja ikke om slankekure eller nul-sukker-politik. Det handler om at have god samvittighed og et sundt forhold til mad.

Til stor inspiration for andre fortæller hun også om sit eget vægttab, og hvordan hun lagde sin egen livsstil om til det bedre. Blogindlæggene er alle præget af den samme nærværende storytelling og hyggelige personlighed. Camille Maja er uden tvivl et sted, hvor læseren føler sig velkommen og kan identificere sig med budskaberne. Og hvis læseren bare er ude efter en nem og lækker opskrift – så er dette også stedet. De flotte billeder pryder hvert indlæg og er både stilfulde og indbydende at se på.

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Hvis du synes Camillemaja.dk lyder spændende, så vil du måske også synes om:

Mia lindholm madblog
Mad

På mad- og livsstilsbloggen Mialindholm.dk inspirerer Mia med sine sunde alternativer og positive livssyn, hvor en sund tilværelse godt kan kombineres med velfortjent selvforkælelse.

Mættemette madblog
Mad

MætteMette har det bedste til hverdagens nemme, sunde eller søde stunder. Kort og præcist inviteres læseren ind i Mettes køkken, hvor god mad er for alle, og kager aldrig kan bages for tit.

Rigeligtmedsmoer madblog
Mad

Hos Rigeligtsmør.dk går god mad og kvalitet hånd i hånd. Martin præsenterer med stor indlevelse læseren for køkkenets hemmeligheder, hvor smør ikke bare er smør, og god vin gør underværker.

froeken fryd madblog
Mad

Frøken Fryd tager dig med tilbage til 50’erne. Her møder du bl.a. flotte cupcakes, jordbærshakes, vintage-inspireret børnetøj og ikke mindst den rullende café, der kører ud til selskaber.

Mad

På Simonethranenielsen.dk er der dømt hygge i både køkken og stue, hvor en god serie nydes med sunde snacks og en god kop kaffe. Her er det intet problem at slappe af med god samvittighed.

Marialottes madblog
Mad

Livsstilsbloggen Marialottes handler om at rejse: I køkkenet, i verden og i sig selv. Maria viser, at sundhed handler om gode råvarer og motion, men først og fremmest om at elske sig selv.

madsvin madblog
Mad

Madsvin guider dig gennem det bedste fra den kulinariske verden. På sin humoristiske facon deler Mads ud af sin viden om god mad og vin, så læseren aldrig mangler et godt måltid.

Groedgrisen profilbillede
Mad

Hos Grødgrisen er der ikke noget, der hedder kedelig morgenmad. Anna inspirerer med sine mange varianter af grød og andre nytænkte klassikere, så du kan starte hver morgen med det bedste.

anna-mad madblog
Mad

Bloggen Anna-mad favner bredt, når Anna i sit københavnske køkken deler opskrifter med både børnefamilier, studerende på budget, vegetarer og andre nysgerrige folk med en god appetit.

marie vestergaard madblog
Mad

På Mariavestergaard.dk byder Maria læseren velkommen i sit hjem, sit køkken og sin by. Her er mad, moderskab og familieliv en uadskillelig del af hverdagens stemningsfyldte øjeblikke.

Sund-mor.dk logo

Sund-mor.dk er en sundhedsorienteret blog, der forener træning, mad og familieliv. Heidi inspirerer til en sundere livsstil og et gladere liv med balance i både krop og hverdag.

anne sondergaard madblog
Mad

Med sin glade personlighed byder Anne Søndergaard velkommen på madbloggen, hvor mad ikke kun er mad, men oplevelser. Her laves der mad af lyst - gerne sundt, økologisk eller helt fra bunden.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Luk menu