madsvin madblog

Madsvin

Mads Vindfeld Andersen

Mad

Se facebookside
5,1K
Kontakt bloggeren
Se instagramprofil
1,5K

Om bloggen

Madsvin er det morsomme navn på bloggen, der drives af den passionerede madelsker Mads Vindfeld Andersen. Netop humoren er et element, der ofte præger de mange blogindlæg og opskrifter, hvor god mad ikke kun er noget, der hører til weekenden eller restauranterne. Mads viser, at det ikke behøver at være svært at lave god mad, og her kan enhver give sig i kast med de spændende opskrifter. Selvom blognavnet kunne indikere noget andet, er der også vegetariske retter at finde, samt anmeldelser fra det veganske køkken. Der er meget få begrænsninger på Madsvin, og det eneste kriterie lader til at være: God mad. Derfor udforsker Mads også det internationale køkken, hvor især det franske har en særlig plads hos ham.

Det er på ingen måde en uvidende mand, der står bag Madsvin og læseren får både tips og madhistorie med på vejen. På den måde udmærker Madsvin sig ved at have sine facts i orden og formidle dem på bedste vis. Med kreative sammenligninger og humoristiske formuleringer, formår Mads Vindfeld at fastholde læseren og sætte et smil på læben. Alle indlæg er velskrevne og udstyrede med billeder, der understøtter den veludførte storytelling. Det ses også i hans opskrifter, hvor fremgangsmåden dokumenteres med flotte billeder, der nemt lokker læseren i køkkenet.

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Hvis du synes Madsvin lyder spændende, så vil du måske også synes om:

Camille Maja madblog
Mad

Camille Maja er bloggen for læseren, der elsker gode oplevelser i køkkenet og i resten af verden. Med fokus på sund livsstil har bloggen både oplevelser og opskrifter til den travle hverdag.

marie vestergaard madblog
Mad

På Mariavestergaard.dk byder Maria læseren velkommen i sit hjem, sit køkken og sin by. Her er mad, moderskab og familieliv en uadskillelig del af hverdagens stemningsfyldte øjeblikke.

Mia lindholm madblog
Mad

På mad- og livsstilsbloggen Mialindholm.dk inspirerer Mia med sine sunde alternativer og positive livssyn, hvor en sund tilværelse godt kan kombineres med velfortjent selvforkælelse.

Marialottes madblog
Mad

Livsstilsbloggen Marialottes handler om at rejse: I køkkenet, i verden og i sig selv. Maria viser, at sundhed handler om gode råvarer og motion, men først og fremmest om at elske sig selv.

Mættemette madblog
Mad

MætteMette har det bedste til hverdagens nemme, sunde eller søde stunder. Kort og præcist inviteres læseren ind i Mettes køkken, hvor god mad er for alle, og kager aldrig kan bages for tit.

Rigeligtmedsmoer madblog
Mad

Hos Rigeligtsmør.dk går god mad og kvalitet hånd i hånd. Martin præsenterer med stor indlevelse læseren for køkkenets hemmeligheder, hvor smør ikke bare er smør, og god vin gør underværker.

anne sondergaard madblog
Mad

Med sin glade personlighed byder Anne Søndergaard velkommen på madbloggen, hvor mad ikke kun er mad, men oplevelser. Her laves der mad af lyst - gerne sundt, økologisk eller helt fra bunden.

nipunijulie kageblog
Mad

Nip byder indenfor i sit søde univers, hvor kagerne er så flotte, at du næsten ikke tør spise dem. Læs med, når den tidligere bagedystdeltager deler ud af sin ekspertise.

froeken fryd madblog
Mad

Frøken Fryd tager dig med tilbage til 50’erne. Her møder du bl.a. flotte cupcakes, jordbærshakes, vintage-inspireret børnetøj og ikke mindst den rullende café, der kører ud til selskaber.

Groedgrisen profilbillede
Mad

Hos Grødgrisen er der ikke noget, der hedder kedelig morgenmad. Anna inspirerer med sine mange varianter af grød og andre nytænkte klassikere, så du kan starte hver morgen med det bedste.

anna-mad madblog
Mad

Bloggen Anna-mad favner bredt, når Anna i sit københavnske køkken deler opskrifter med både børnefamilier, studerende på budget, vegetarer og andre nysgerrige folk med en god appetit.

Sund-mor.dk logo
Mad

Sund-mor.dk er en sundhedsorienteret blog, der forener træning, mad og familieliv. Heidi inspirerer til en sundere livsstil og et gladere liv med balance i både krop og hverdag.

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller blot en snak omkring dine muligheder, så tager vi gerne en uforpligtende samtale.

Luk menu

Lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe

Indtast dit navn, email og telefonnummer, evt. et CVR-nummer og en lille besked.
Så ringer vi dig op og tager uforpligtende snak omkring dine muligheder.