Mættemette madblog

Mættemette

Mette Nicolaisen

Mad

Se facebookside
0,2K
Kontakt bloggeren
Se instagramprofil
5,9K

Om bloggen

Mette Nicolaisen er bankrådgiver om dagen og kreativ kok i fritiden – og så er hun kvinden bag madbloggen MætteMette. Bloggen har et væld af opskrifter på alt lige fra nemme hverdagsretter, sunde alternativer og kager… masser af kager. Målet er at dele opskrifter, som alle har muligheden for at lave. Derfor er mange af opskrifterne let tilgængelige og lavet med ingredienser, der er lette at få fat på eller kan erstattes med andet fra køleskabet. Det betyder dog langt fra, at maden er kedelig i Mettes køkken. Bare ét kig på de flotte billeder af uimodståelige lagkager, svampede bananpandekager eller hjemmelavet hyldeblomstsaft er nok til at få mundvandet i gang.

Med kort og præcis vejledning viser Mette, at det ikke behøver være kompliceret at være en dygtig kok, og selv i de mere komplicerede opskrifter er alle med. Der er ingen unødvendigt fyld hos MætteMette, hverken i kagerne eller i blogindlæggene. Mette er på bølgelængde med den travle læser og forstår at fastholde opmærksomheden i tekster, der aldrig er kedelige, såvel som på de lækre billeder. Kort sagt, er der vist ingen fare for at gå sulten i seng efter et besøg hos MætteMette.

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Hvis du synes Mættemette lyder spændende, så vil du måske også synes om:

anna-mad madblog
Mad

Bloggen Anna-mad favner bredt, når Anna i sit københavnske køkken deler opskrifter med både børnefamilier, studerende på budget, vegetarer og andre nysgerrige folk med en god appetit.

Groedgrisen profilbillede
Mad

Hos Grødgrisen er der ikke noget, der hedder kedelig morgenmad. Anna inspirerer med sine mange varianter af grød og andre nytænkte klassikere, så du kan starte hver morgen med det bedste.

nipunijulie kageblog
Mad

Nip byder indenfor i sit søde univers, hvor kagerne er så flotte, at du næsten ikke tør spise dem. Læs med, når den tidligere bagedystdeltager deler ud af sin ekspertise.

Rigeligtmedsmoer madblog
Mad

Hos Rigeligtsmør.dk går god mad og kvalitet hånd i hånd. Martin præsenterer med stor indlevelse læseren for køkkenets hemmeligheder, hvor smør ikke bare er smør, og god vin gør underværker.

froeken fryd madblog
Mad

Frøken Fryd tager dig med tilbage til 50’erne. Her møder du bl.a. flotte cupcakes, jordbærshakes, vintage-inspireret børnetøj og ikke mindst den rullende café, der kører ud til selskaber.

madsvin madblog
Mad

Madsvin guider dig gennem det bedste fra den kulinariske verden. På sin humoristiske facon deler Mads ud af sin viden om god mad og vin, så læseren aldrig mangler et godt måltid.

Marialottes madblog
Mad

Livsstilsbloggen Marialottes handler om at rejse: I køkkenet, i verden og i sig selv. Maria viser, at sundhed handler om gode råvarer og motion, men først og fremmest om at elske sig selv.

Mia lindholm madblog
Mad

På mad- og livsstilsbloggen Mialindholm.dk inspirerer Mia med sine sunde alternativer og positive livssyn, hvor en sund tilværelse godt kan kombineres med velfortjent selvforkælelse.

Camille Maja madblog
Mad

Camille Maja er bloggen for læseren, der elsker gode oplevelser i køkkenet og i resten af verden. Med fokus på sund livsstil har bloggen både oplevelser og opskrifter til den travle hverdag.

anne sondergaard madblog
Mad

Med sin glade personlighed byder Anne Søndergaard velkommen på madbloggen, hvor mad ikke kun er mad, men oplevelser. Her laves der mad af lyst - gerne sundt, økologisk eller helt fra bunden.

Sund-mor.dk logo
Mad

Sund-mor.dk er en sundhedsorienteret blog, der forener træning, mad og familieliv. Heidi inspirerer til en sundere livsstil og et gladere liv med balance i både krop og hverdag.

marie vestergaard madblog
Mad

På Mariavestergaard.dk byder Maria læseren velkommen i sit hjem, sit køkken og sin by. Her er mad, moderskab og familieliv en uadskillelig del af hverdagens stemningsfyldte øjeblikke.

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller blot en snak omkring dine muligheder, så tager vi gerne en uforpligtende samtale.

Luk menu

Lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe

Indtast dit navn, email og telefonnummer, evt. et CVR-nummer og en lille besked.
Så ringer vi dig op og tager uforpligtende snak omkring dine muligheder.