marie vestergaard madblog

Mariavestergaard.dk

Maria Vestergaard

Mad

Se facebookside
2K
Kontakt bloggeren
Se instagramprofil
25,8K

Om bloggen

Maria Vestergaard er navnet på kvinden, kokken, kæresten og moren, der har bloggen af samme navn: Mariavestergaard.dk. Som antydet er der mange forskellige sider af Maria, og læseren er så heldig at møde dem alle. Kokken deler gavmildt ud af opskrifter på sundt og sødt til store og små måltider. Her finder man både lækre muffins, frokosttærter og opkvikkende smoothies. Men læseren får lov til at følge Maria mange andre steder end i køkkenet. Odenseaneren viser nemlig rundt til Odenses bedste spisesteder, så ingen går sultne fra den fynske hovedstad. Derudover fortæller Mariavestergaard.dk ærligt og nærværende om livet som kæreste og mor til to. Det gælder både udfordringer og tabuer som kroppens forandring efter graviditet, men også alle lykkestunderne, der har deres helt egen kategori på bloggen.

Kort sagt byder Mariavestergaard.dk læseren velkommen til at følge med i livets mange øjeblikke. Med en god portion storytelling og benene solidt plantet på jorden, minder hun læseren om værdien af hverdagens eventyr. Og det er heller ikke svært at blive inspireret, når man ser det store billedgalleri, hvad enten det gælder køkkenet eller bare livet i al sin enkelhed.

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Hvis du synes Mariavestergaard.dk lyder spændende, så vil du måske også synes om:

nipunijulie kageblog
Mad

Nip byder indenfor i sit søde univers, hvor kagerne er så flotte, at du næsten ikke tør spise dem. Læs med, når den tidligere bagedystdeltager deler ud af sin ekspertise.

Rigeligtmedsmoer madblog
Mad

Hos Rigeligtsmør.dk går god mad og kvalitet hånd i hånd. Martin præsenterer med stor indlevelse læseren for køkkenets hemmeligheder, hvor smør ikke bare er smør, og god vin gør underværker.

Mættemette madblog
Mad

MætteMette har det bedste til hverdagens nemme, sunde eller søde stunder. Kort og præcist inviteres læseren ind i Mettes køkken, hvor god mad er for alle, og kager aldrig kan bages for tit.

Marialottes madblog
Mad

Livsstilsbloggen Marialottes handler om at rejse: I køkkenet, i verden og i sig selv. Maria viser, at sundhed handler om gode råvarer og motion, men først og fremmest om at elske sig selv.

Mia lindholm madblog
Mad

På mad- og livsstilsbloggen Mialindholm.dk inspirerer Mia med sine sunde alternativer og positive livssyn, hvor en sund tilværelse godt kan kombineres med velfortjent selvforkælelse.

Sund-mor.dk logo
Mad

Sund-mor.dk er en sundhedsorienteret blog, der forener træning, mad og familieliv. Heidi inspirerer til en sundere livsstil og et gladere liv med balance i både krop og hverdag.

anna-mad madblog
Mad

Bloggen Anna-mad favner bredt, når Anna i sit københavnske køkken deler opskrifter med både børnefamilier, studerende på budget, vegetarer og andre nysgerrige folk med en god appetit.

Groedgrisen profilbillede
Mad

Hos Grødgrisen er der ikke noget, der hedder kedelig morgenmad. Anna inspirerer med sine mange varianter af grød og andre nytænkte klassikere, så du kan starte hver morgen med det bedste.

Camille Maja madblog
Mad

Camille Maja er bloggen for læseren, der elsker gode oplevelser i køkkenet og i resten af verden. Med fokus på sund livsstil har bloggen både oplevelser og opskrifter til den travle hverdag.

froeken fryd madblog
Mad

Frøken Fryd tager dig med tilbage til 50’erne. Her møder du bl.a. flotte cupcakes, jordbærshakes, vintage-inspireret børnetøj og ikke mindst den rullende café, der kører ud til selskaber.

anne sondergaard madblog
Mad

Med sin glade personlighed byder Anne Søndergaard velkommen på madbloggen, hvor mad ikke kun er mad, men oplevelser. Her laves der mad af lyst - gerne sundt, økologisk eller helt fra bunden.

madsvin madblog
Mad

Madsvin guider dig gennem det bedste fra den kulinariske verden. På sin humoristiske facon deler Mads ud af sin viden om god mad og vin, så læseren aldrig mangler et godt måltid.

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller blot en snak omkring dine muligheder, så tager vi gerne en uforpligtende samtale.

Luk menu

Lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe

Indtast dit navn, email og telefonnummer, evt. et CVR-nummer og en lille besked.
Så ringer vi dig op og tager uforpligtende snak omkring dine muligheder.