nipunijulie kageblog

NipuniJulie.dk

Nip

Mad

Se facebookside
1,4K
Kontakt bloggeren
Se instagramprofil
12,6K

Om bloggen

Bloggeren bag NipuniJulie.dk er århusianeren af samme navn, der dog for det meste går under kælenavnet ”Nip”. Netop kælenavnet er et godt eksempel på bloggens atmosfære, der er fyldt med nærvær, hjemlighed og sødme. Helt bogstavelig talt. Nip er nemlig en kageblog, der eksperimenterer med kager og desserter i alle afskygninger. Man skulle ikke tro det, når man ser de kunstfærdige desserter og den blanke glasur, men kagebagning er faktisk relativt nyt for Nip. Hun er dog kommet stærkt fra start, og hvis du synes, at kagerne eller Nip virker bekendt, så er det fordi, hun i 2017 deltog i Den Store Bagedyst på DR1 og samme år blev vinder af Den Store Jule- & Nytårsbagedyst.

Kort sagt er det en talentfuld bager, der står bag bloggen, og hendes mål er nu at inspirere og demonstrere, at enhver kan blive mesterbager. Om end ikke i Bagedysten, så i hvert fald hjemme. Læseren kan nemt fortabe sig i billedgalleriets udsøgte desserter, der snart er mere kunstværk end kage, men det er lige så meget Nips sprudlende personlighed og storytelling, der gør at læseren bliver hængende. Den eneste ulempe er, at opskrifterne ser så indbydende ud, at det bliver svært at vælge mellem dem.

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Hvis du synes NipuniJulie.dk lyder spændende, så vil du måske også synes om:

Marialottes madblog
Mad

Livsstilsbloggen Marialottes handler om at rejse: I køkkenet, i verden og i sig selv. Maria viser, at sundhed handler om gode råvarer og motion, men først og fremmest om at elske sig selv.

anne sondergaard madblog
Mad

Med sin glade personlighed byder Anne Søndergaard velkommen på madbloggen, hvor mad ikke kun er mad, men oplevelser. Her laves der mad af lyst - gerne sundt, økologisk eller helt fra bunden.

Camille Maja madblog
Mad

Camille Maja er bloggen for læseren, der elsker gode oplevelser i køkkenet og i resten af verden. Med fokus på sund livsstil har bloggen både oplevelser og opskrifter til den travle hverdag.

anna-mad madblog
Mad

Bloggen Anna-mad favner bredt, når Anna i sit københavnske køkken deler opskrifter med både børnefamilier, studerende på budget, vegetarer og andre nysgerrige folk med en god appetit.

Rigeligtmedsmoer madblog
Mad

Hos Rigeligtsmør.dk går god mad og kvalitet hånd i hånd. Martin præsenterer med stor indlevelse læseren for køkkenets hemmeligheder, hvor smør ikke bare er smør, og god vin gør underværker.

Mættemette madblog
Mad

MætteMette har det bedste til hverdagens nemme, sunde eller søde stunder. Kort og præcist inviteres læseren ind i Mettes køkken, hvor god mad er for alle, og kager aldrig kan bages for tit.

Sund-mor.dk logo
Mad

Sund-mor.dk er en sundhedsorienteret blog, der forener træning, mad og familieliv. Heidi inspirerer til en sundere livsstil og et gladere liv med balance i både krop og hverdag.

marie vestergaard madblog
Mad

På Mariavestergaard.dk byder Maria læseren velkommen i sit hjem, sit køkken og sin by. Her er mad, moderskab og familieliv en uadskillelig del af hverdagens stemningsfyldte øjeblikke.

Mia lindholm madblog
Mad

På mad- og livsstilsbloggen Mialindholm.dk inspirerer Mia med sine sunde alternativer og positive livssyn, hvor en sund tilværelse godt kan kombineres med velfortjent selvforkælelse.

madsvin madblog
Mad

Madsvin guider dig gennem det bedste fra den kulinariske verden. På sin humoristiske facon deler Mads ud af sin viden om god mad og vin, så læseren aldrig mangler et godt måltid.

froeken fryd madblog
Mad

Frøken Fryd tager dig med tilbage til 50’erne. Her møder du bl.a. flotte cupcakes, jordbærshakes, vintage-inspireret børnetøj og ikke mindst den rullende café, der kører ud til selskaber.

Groedgrisen profilbillede
Mad

Hos Grødgrisen er der ikke noget, der hedder kedelig morgenmad. Anna inspirerer med sine mange varianter af grød og andre nytænkte klassikere, så du kan starte hver morgen med det bedste.

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller blot en snak omkring dine muligheder, så tager vi gerne en uforpligtende samtale.

Luk menu

Lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe

Indtast dit navn, email og telefonnummer, evt. et CVR-nummer og en lille besked.
Så ringer vi dig op og tager uforpligtende snak omkring dine muligheder.