Rigeligtmedsmoer madblog

Rigeligtsmør.dk

Martin Villumsen

Mad

Se facebookside
2,6K
Kontakt bloggeren
Se instagramprofil
3,2K

Om bloggen

Manden bag Rigeligtsmør.dk er den selvudnævnte livsnyder Martin fra Odense. Med en stor forkærlighed for madlavning og vin anmelder han restaurantbesøg og deler ud af sin erfaring fra køkkenet. Bloggen rummer et utal af opskrifter, inspireret af lande fra hele verden og til enhver lejlighed.  Det gælder både hverdagen og de festlige lejligheder, hvor venner og familie skal imponeres.

Det er tydeligt, at der bag Rigeligtsmør.dk befinder sig en madelsker, der ikke bare kan sit kram, men også elsker at træde dybere ind i den kulinariske verden. I dybdegående indlæg om bl.a. mælk, smør og økologi bliver læseren klogere på vigtigheden af gode råvarer, og at smør ikke bare er smør, men en ingrediens i mange nuancer. Rigeligtsmør.dk slår også et slag for de vegetariske retter og bæredygtighed. På trods af at smør er en traditionel ingrediens i køkkenet, er Rigeligtsmør.dk altså i høj grad en blog, der tænker i moderne baner.

Alle blogindlæg er ledsaget af flotte billeder af udsøgte retter. Det får hurtigt læseren videre til den læservenlige opskrift, der er som enhver opskrift bør være: Enkel og nem at gå til. Læseren bliver i alle tilfælde indbudt til at gå i køkkenet, uanset om det er for at udforske det nordiske, italienske eller asiatiske køkken, som bare er nogle af dem, Martin henter inspiration fra.

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Hvis du synes Rigeligtsmør.dk lyder spændende, så vil du måske også synes om:

madsvin madblog
Mad

Madsvin guider dig gennem det bedste fra den kulinariske verden. På sin humoristiske facon deler Mads ud af sin viden om god mad og vin, så læseren aldrig mangler et godt måltid.

Camille Maja madblog
Mad

Camille Maja er bloggen for læseren, der elsker gode oplevelser i køkkenet og i resten af verden. Med fokus på sund livsstil har bloggen både oplevelser og opskrifter til den travle hverdag.

anne sondergaard madblog
Mad

Med sin glade personlighed byder Anne Søndergaard velkommen på madbloggen, hvor mad ikke kun er mad, men oplevelser. Her laves der mad af lyst - gerne sundt, økologisk eller helt fra bunden.

anna-mad madblog
Mad

Bloggen Anna-mad favner bredt, når Anna i sit københavnske køkken deler opskrifter med både børnefamilier, studerende på budget, vegetarer og andre nysgerrige folk med en god appetit.

marie vestergaard madblog
Mad

På Mariavestergaard.dk byder Maria læseren velkommen i sit hjem, sit køkken og sin by. Her er mad, moderskab og familieliv en uadskillelig del af hverdagens stemningsfyldte øjeblikke.

Groedgrisen profilbillede
Mad

Hos Grødgrisen er der ikke noget, der hedder kedelig morgenmad. Anna inspirerer med sine mange varianter af grød og andre nytænkte klassikere, så du kan starte hver morgen med det bedste.

nipunijulie kageblog
Mad

Nip byder indenfor i sit søde univers, hvor kagerne er så flotte, at du næsten ikke tør spise dem. Læs med, når den tidligere bagedystdeltager deler ud af sin ekspertise.

Marialottes madblog
Mad

Livsstilsbloggen Marialottes handler om at rejse: I køkkenet, i verden og i sig selv. Maria viser, at sundhed handler om gode råvarer og motion, men først og fremmest om at elske sig selv.

Mættemette madblog
Mad

MætteMette har det bedste til hverdagens nemme, sunde eller søde stunder. Kort og præcist inviteres læseren ind i Mettes køkken, hvor god mad er for alle, og kager aldrig kan bages for tit.

Sund-mor.dk logo
Mad

Sund-mor.dk er en sundhedsorienteret blog, der forener træning, mad og familieliv. Heidi inspirerer til en sundere livsstil og et gladere liv med balance i både krop og hverdag.

froeken fryd madblog
Mad

Frøken Fryd tager dig med tilbage til 50’erne. Her møder du bl.a. flotte cupcakes, jordbærshakes, vintage-inspireret børnetøj og ikke mindst den rullende café, der kører ud til selskaber.

Mia lindholm madblog
Mad

På mad- og livsstilsbloggen Mialindholm.dk inspirerer Mia med sine sunde alternativer og positive livssyn, hvor en sund tilværelse godt kan kombineres med velfortjent selvforkælelse.

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller blot en snak omkring dine muligheder, så tager vi gerne en uforpligtende samtale.

Luk menu

Lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe

Indtast dit navn, email og telefonnummer, evt. et CVR-nummer og en lille besked.
Så ringer vi dig op og tager uforpligtende snak omkring dine muligheder.