Bloggerkartoteket

Vi har samlet nogle af Danmarks bedste bloggere, så du som virksomhedsejer hurtigt kan danne dig et overblik over interessante bloggere at samarbejde med. Vi håndplukker de danske bloggere, som er på listen, så du er sikker på, at kvaliteten er i top.

Danske blogs er en verden for sig

… Men du er inviteret.

Blogkulturen lever i bedste velgående blandt danskerne. Hver dag skriver utallige danske bloggere om deres liv og oplevelser og deler det med resten af Danmark. De danske blogs er blevet en platform, hvor alle har mulighed for at skrive om deres interesser, uanset om det er mode, mad eller bolig. Det samme gælder for læserne, der kan finde lige præcis det indhold, de interesserer sig for. Med få klik kan de skræddersy deres læsning ved at følge udvalgte blogs. Det skaber fantastiske muligheder for virksomheder, der gennem de danske bloggere kan nå ud til en helt specifik målgruppe.

Ingen populære blogs uden følgere

Bloggerens succes afhænger i høj grad af antallet af følgere. Hvis der ikke er nogen til at læse bloggen, så har bloggen ikke den store værdi. Den nemmeste måde at genkende populære blogs på er ved at se på antallet af følgere. Det samme gælder kommentarsektionen. Et fyldt og relevant kommentarfelt er guld værd. Det betyder nemlig, at bloggerens indhold skaber aktivitet blandt læserne.

Vælg dine bloggere med omhu

Selvom et stort følgerantal er vigtigt, er det ikke længere nok til at sikre en populær blog. Som virksomhed bør man især kigge på kvaliteten af følgerne og sikre, at de afspejler den målgruppe, virksomheden vil ramme. For bloggeren er det altså langt vigtigere at tiltrække de følgere, der er oprigtigt interesseret i indholdet, end såkaldte ”tomme” følgere, der hverken læser med eller interesserer sig for bloggens budskab.

Danske bloggere må arbejde for det

Nøglen til en populær blog er i dag mere kompliceret end før i tiden. Det skal ses i sammenhæng med, at teknologien har udviklet sig. Søgemaskiner er blevet klogere, og læserne utålmodige. Det betyder, at relevant indhold af høj kvalitet er vigtigere end nogensinde før. Følgere er ikke tal, men mennesker, og intet menneske gider læse kedeligt indhold på en rodet side, der er langsom om at loade. Derfor skal danske bloggere i højere grad løse tekniske udfordringer som mobilvenlighed og layout, samtidig med at indholdet skal bevare sin kvalitet og opdateres til tiden.

Gå på opdagelse blandt bloggere i Danmark

På BloggerSpace ved vi, at tålmodighed ikke findes på internettet. Derfor har vi gjort det nemmere for dig, der søger efter bloggere i Danmark. Er du ude efter en bestemt type blogger eller ønsker at lave et samarbejde inden for et særligt emne? Tag et kig i de forskellige bloggerkategorier, og find den blogger, du skal bruge.

Læs mere

Mangler vi dig i kartoteket?

Marialottes madblog
Mad

Livsstilsbloggen Marialottes handler om at rejse: I køkkenet, i verden og i sig selv. Maria viser, at sundhed handler om gode råvarer og motion, men først og fremmest om at elske sig selv.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil
Mia lindholm madblog
Mad

På mad- og livsstilsbloggen Mialindholm.dk inspirerer Mia med sine sunde alternativer og positive livssyn, hvor en sund tilværelse godt kan kombineres med velfortjent selvforkælelse.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil
marie vestergaard madblog
Mad

På Mariavestergaard.dk byder Maria læseren velkommen i sit hjem, sit køkken og sin by. Her er mad, moderskab og familieliv en uadskillelig del af hverdagens stemningsfyldte øjeblikke.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil
Mættemette madblog
Mad

MætteMette har det bedste til hverdagens nemme, sunde eller søde stunder. Kort og præcist inviteres læseren ind i Mettes køkken, hvor god mad er for alle, og kager aldrig kan bages for tit.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil
Rigeligtmedsmoer madblog
Mad

Hos Rigeligtsmør.dk går god mad og kvalitet hånd i hånd. Martin præsenterer med stor indlevelse læseren for køkkenets hemmeligheder, hvor smør ikke bare er smør, og god vin gør underværker.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil
madsvin madblog
Mad

Madsvin guider dig gennem det bedste fra den kulinariske verden. På sin humoristiske facon deler Mads ud af sin viden om god mad og vin, så læseren aldrig mangler et godt måltid.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil
froeken fryd madblog
Mad

Frøken Fryd tager dig med tilbage til 50’erne. Her møder du bl.a. flotte cupcakes, jordbærshakes, vintage-inspireret børnetøj og ikke mindst den rullende café, der kører ud til selskaber.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil
Sund-mor.dk logo

Sund-mor.dk er en sundhedsorienteret blog, der forener træning, mad og familieliv. Heidi inspirerer til en sundere livsstil og et gladere liv med balance i både krop og hverdag.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil
Groedgrisen profilbillede
Mad

Hos Grødgrisen er der ikke noget, der hedder kedelig morgenmad. Anna inspirerer med sine mange varianter af grød og andre nytænkte klassikere, så du kan starte hver morgen med det bedste.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Luk menu