Madblogs

Madblogs

Mad er en bred kategori, og i bloggeruniverset findes der utallige forskellige madblogs, hvor almindelige mennesker kan søge inspiration til aftensmaden, brunchbordet og de små og store fristelser. Madbloggen er netop en platform for de madinteresserede – lige fra dem, der søger ny inspiration i køkkenet, til dem der skal til at lære at lave mad. Og fordi antallet af madblogs er så stort og varieret, er der indhold til alle, unge som ældre.

Madblogs rummer mere end mad

Madbloggere skriver langtfra kun om mad. Faktisk kommer mange hele køkkenet rundt og laver alt lige fra bagværk til desserter til varme og kolde drikke. De har derfor en bredere målgruppe, der er interesseret i alle køkkenets områder. Andre madblogge er mere nicheprægede og specialiserer sig i én bestemt kulinarisk disciplin. Det gælder fx vegetar blogs, kage blogs eller såkaldte sunde madblogs, der har fokus på sund livsstil og grønne alternativer.

Kend madbloggens målgruppe

Netop fordi der er så mange forskellige madblogge, er deres målgrupper ikke ens. En vegetar blog henvender sig hovedsaligt til vegetarer, og dens målgruppe er derfor smallere end den almene madblog. Til gengæld har den smalle madblog fordelen af at være mere specialiseret end den klassiske madblog. Det betyder, at læseren kan forvente anderledes mad og nye alternativer til klassiske opskrifter. Læseren læser netop med på den smalle blog for at få inspiration til en anderledes morgenmad, eller fordi bloggen handler om veganske retter, eller fordi lige præcis denne madblog er en af de eneste, der skriver om traditionel asiatisk mad. Altså – jo smallere fokus, jo smallere målgruppe.

Madblogger og fitnessguru i én

Nogle madbloggere kan ikke nøjes med at være i køkkenet, og ofte kombinerer bloggeren flere interesser. Det sker fx i de sunde madblogs, hvor der både skrives om sund mad og livsstil. Her deler bloggeren bl.a. indlæg om sundhed generelt, kost og motion. Det skaber gode muligheder for samarbejder mellem blogger og virksomheder, hvor virksomheden kan nå ud til en bred målgruppe, der både går i køkkenet og fitnesscenteret.

Gå på opdagelse i madbloggerens univers

På trods af, at det kan virke som en jungle at finde rundt i de mange madblogs, er der altså en form for orden. Denne oversigt kan hjælpe dig med at finde den blogger med lige præcis det fokus, du ønsker at læse om, uanset om du bare er på udkig efter nyt læsestof, eller hvis du har et samarbejde i tankerne.

Læs mere

Mangler vi dig i kartoteket?

Marialottes madblog
Mad

Livsstilsbloggen Marialottes handler om at rejse: I køkkenet, i verden og i sig selv. Maria viser, at sundhed handler om gode råvarer og motion, men først og fremmest om at elske sig selv.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil
Mia lindholm madblog
Mad

På mad- og livsstilsbloggen Mialindholm.dk inspirerer Mia med sine sunde alternativer og positive livssyn, hvor en sund tilværelse godt kan kombineres med velfortjent selvforkælelse.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil
marie vestergaard madblog
Mad

På Mariavestergaard.dk byder Maria læseren velkommen i sit hjem, sit køkken og sin by. Her er mad, moderskab og familieliv en uadskillelig del af hverdagens stemningsfyldte øjeblikke.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil
Mættemette madblog
Mad

MætteMette har det bedste til hverdagens nemme, sunde eller søde stunder. Kort og præcist inviteres læseren ind i Mettes køkken, hvor god mad er for alle, og kager aldrig kan bages for tit.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil
Rigeligtmedsmoer madblog
Mad

Hos Rigeligtsmør.dk går god mad og kvalitet hånd i hånd. Martin præsenterer med stor indlevelse læseren for køkkenets hemmeligheder, hvor smør ikke bare er smør, og god vin gør underværker.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil
madsvin madblog
Mad

Madsvin guider dig gennem det bedste fra den kulinariske verden. På sin humoristiske facon deler Mads ud af sin viden om god mad og vin, så læseren aldrig mangler et godt måltid.

Besøg min Facebookside
Kontakt mig
Besøg min Instagramprofil

Ikke flere at vise

No more pages to load

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Luk menu